Beweegbanken

Afspraak maken

Een uurtje  ‘sporten’ zonder inspanning...

 

...bij AFP-Sport kun je sinds kort lekker op gang komen met sporten en bewegen op onze nieuwe afdeling: 

Beweegtherapie

 

Lekker sporten zonder inspanning. In 60 minuten leg je een circuit af van 8 beweegbanken.

Elke bank heeft een programma van 7-8 minuten met een eigen instelling en kenmerk.

 

De beweegbanken zorgen er voor dat je lekker relaxed, maar bovenal dat je loskomt en al je spieren aan het ‘werk’ worden gezet. Je ontspant en tegelijkertijd train je. Zo kom je mooi in beweging en in je eigen tempo.

 

ALLEEN OF SAMEN
Je kunt dit alleen doen of met een vriend/vriendin, partner of met een groepje. Wat je maar plezierig vindt. Er zijn ongelooflijk veel voordelen, vraag het maar eens aan de fysiotherapeut bij AFP.

 

BEWEGEN EN SPORTEN
Gerrie en Bob maken bewegen en trainen nog bereikbaarder voor iedereen. Heb je moeite met sporten (te vermoeiend) of ben je onzeker (over je figuur of sportiviteit?), dan is dit je kans om afstand te doen van deze gevoelens. Start met beweegtherapie op de beweegbanken. Een uurtje ‘sporten’ en je voelt je op-en-top fit. Heerlijk ontspannen en lekker los ben je als je het circuit van 8 beweegbanken hebt afgelegd.

 

KENNISMAKEN...
Je kunt op verschillende dagen en tijden komen kennismaken met beweegtherapie. Maandag- en woensdagavond en woensdag- en vrijdagochtend. Heerlijk toch? Lekker ‘sporten’ terwijl je ontspannen mag genieten...

 

INSCHRIJVEN
Een abonnement kost vanaf € 33,95 per maand. Klik hier meer informatie over deze bijzondere afdeling binnen AFP-Sport. U vindt hier o.a. hoeveel de verschillende programma's kosten en wat de mogelijkheden zijn.

Relaxed toch?

 

Meer weten
Maak een afspraak bij onze receptie of bel even naar 0592 316 920
Dat kan op werkdagen vanaf 08.00 uur dan kunnen we je er alles over vertellen.

De eerste stap doen is niet makkelijk, AFP-Sport helpt je op weg!